2661056821 6945286496 Σταυρός, Κέρκυρα info@corfugardencreations.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Corfu Garden Creations | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Κέρκυρα


Η επιχείρησή μας “Corfu Garden Creations” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και το γούστο σας.

Με έμπνευση από τα όνειρα σας, πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά δημιουργούμε κήπους και έξυπνα τοπία που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας, σε χώρους μικρής ή μεγάλης έκτασης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Κατασκευή & Τοποθέτηση Χλοοτάπητα  
  Αυτόματο Πότισμα  
  Κατασκευή Βραχόκηπων  
  Έξυπνα Τοπία  
  Ψεκασμός με Ζιζανιοκτόνα  
...και γενικά οτιδήποτε αφορά τον κήπο  
 
 
Μελετάμε το χώρο και τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις επιθυμίες σας και σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια τον κήπο σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από ότι το είχατε φανταστεί. 

Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή του κήπου σας, επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά και υλικά που ταιριάζουν και μπορούν να τον αναδείξουν πετυχαίνοντας έτσι ένα άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 
 
 
 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να δώσουμε στον κήπο τη μορφή που έχει προβλεφθεί κατά το στάδιο του σχεδιασμού. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας παραδώσει ένα άριστο αποτέλεσμα και είναι πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε για τον κήπο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Η εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος μας εξασφαλίζει την ποιότητα στο πότισμα των φυτών, των δέντρων και του γκαζόν για να έχουν σωστή ανάπτυξη και άνθηση. Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα είναι η κατανάλωση του νερού χωρίς απώλειες και σπατάλη.
 

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
Συνδυάζοντας την εμπειρία και την ικανότητα μας στην ολοκλήρωση έργων πρασίνου ανεξαρτήτου δυσκολίας και μεγέθους, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο εξωτερικό σας χώρο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος.
 

ΦΥΤΑ & ΑΝΘΗ
Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία από άνθη, φυτά εξωτερικού χώρου, αναρριχώμενα, μεγάλα φυτά, καλλωπιστικά δέντρα και πολλά ακόμα φυτά, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις γι τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε την Κέρκυρα και όλο το Ιόνιο κατόπιν συνεννόησης.