2661056821 6945286496 Σταυρός, Κέρκυρα info@corfugardencreations.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
Corfu Garden Creations
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Κέρκυρα


Η επιχείρησή μας “Corfu Garden Creations” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δημιουργήθηκε από τον πτυχιούχο γεωπόνο Δαφνή Διονύση και δραστηριοποιείται με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα και σε όλο το Ιόνιο κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό, επιστημονική κατάρτιση και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι, αλλά και να σας προτείνει λύσεις για έξυπνα τοπία.

Πέραν όμως της κατασκευής και συντήρησης κήπων, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση χλοοτάπητα, αυτόματου ποτίσματος, ψεκασμούς για την πρόληψη ή την θεραπεία και όποια άλλη υπηρεσία επιθυμείτε για τον κήπο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα
θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την δημιουργία ή την συντήρηση του κήπου σας. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψην μας πάντα τις εδαφοκλιματικές συνθήκες, προσφέρουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά, τα οικολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στην κατασκευή και συντήρηση κήπων αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από άνθη, φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αναρριχώμενα, μεγάλα φυτά, καλλωπιστικά δέντρα και ότι χρειάζεστε για τον κήπο σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών καθώς και η προσφορά σύγχρονων έργων πρασίνου με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις γι τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε την Κέρκυρα και όλο το Ιόνιο κατόπιν συνεννόησης.